Nyt medlem?

   .. 

Er du nyt medlem i Middelfart havbad? Så velkommen til.

Der er flere ting du måske gerne vil vide – og der er flere ting vi gerne vil fortælle dig om.

 

Adgang til Havbadshuset

Det første du kan have gavn af at vide, er at du får brug for et armbånd, der kan give dig adgang til havbadshuset og saunaen. Det kan du få udleveret hver onsdag i sæsonen kl 19:00 ved havbadshuset.
Armbåndet koster 200 kr.  i depositum, som overføres på MobilePay. Husk at medbringe din indmeldelseskvittering.

 

Klubting og friske nyheder

Som betalende medlem kan du komme ind i den lukkede Facebook-gruppe, hvor du kan snakke og koordinere badning med andre medlemmer og i øvrigt holde dig ajour med “klubting”. De store nyheder modtager du som nyhedsmail (hvis du har accepteret nyheder ved indmeldelse), men de mindre og helt friske nyheder finder du i Facebook-gruppen.

 

Husregler

Vi har ikke mange regler i Middelfart Havbad. Det vil vi nemlig helst ikke have. Vi er en klub bygget på – og drevet af – fællesskab og en fælles interesse for at havbade, og har derfor en forhåbning om, at vi alle passer godt på vores faciliteter, klubben og hinanden.

Læs mere om retningslinjer i klubben på Klubliv og Rummelige Regler

 

Rengøring

Rengøringen er vi fælles om. Man vil derfor, når man melder sig ind, bliver sat på hold, der skal dække en uges rengøring på skift. På den måde bliver opgaven overkommelig, og vi kan holde kontingentet på et niveau, hvor alle kan være med. Rengørings vejledning hænger i skabet på venstre skabslåge.

Der skal gøres rent hver dag. Også onsdag aften inden vores prof. rengøringsfirma kommer og gør rent.

 

“With a little help from my friends…”

Ny klub er lig med ekstra mange praktiske opgaver – og dem hjælper vi hinanden med.
Her inden opstart har vi haft et hold medlemmer i gang med at male vores sauna. Og løbende beder vi om mere hjælp, som da vi fik lavet et plankeværk og de udendørs omklædningsrum. Heldigvis er der flere, der er klar på at hjælpe med at udvide og gøre faciliteterne fine.

 

Åbningstider

Som udgangspunkt vil vi gerne have havbadshuset og saunaen åben og tændt som medlemmerne ønsker det.

Åbningstiderne er pt. som du kan se herunder.

Se åbningstider her

 

“Kontortid”

Bestyrelsen har for tiden ikke en fast “kontortid” men har du spørgsmål eller gode forslag er du i øvrigt velkommen til at sende os en mail på middelfarthavbad@outlook.com