Klubliv og rummelige regler

 

Vi har ikke mange regler i Middelfart Havbad. Det vil vi nemlig helst ikke have.
Dem vi har, er lavet for at vi kan passe på faciliteterne, klubben og hinanden. Se lidt mere om de rummelige regler herunder

 

Middelfart Havbad er en badeklub, hvor der er plads til alle, vi er rummelige, hilser på hinanden, taler pænt til hinanden og alle er ansvarlige for at passe godt på vores faciliteter.
Vi er hinandens gode kultur og vi skaber selv den ånd, der er i klubben, så det er vigtigt at værne om den. Lad os hjælpe hinanden med at opretholde gode omgangsformer og en god tone.
Om du bader nøgen eller har badetøj på, er helt frivilligt, og da vi til og fra klubhuset færdes med ingen eller kun lidt påklædning, er det særlig vigtigt, at alle er opmærksomme på ikke at foretage handlinger, der kan krænke andres blufærdighed.
Saunaen er barfodsområde, sandaler/ badesko stilles i omklædningsrummet.
I saunaen sidder du altid på et håndklæde og du bør tildække dine ædlere dele. Sørg for at din krop ikke berører bænken. Brug evt. et lille håndklæde under dine fødder
Tag dine håndklæder med dig, når du forlader saunaen. Ingen har faste pladser så giv plads til nye medlemmer, når du har nydt saunaen i rimelig tid.
Der må ikke hældes væske eller æteriske olier på ovnen.
Mad må ikke nydes i saunaen