Stor donation til Middelfart Havbad: ”Et stort skridt tættere på vores saunahus”

Middelfart Havbad har netop modtaget en stor donation på 100.000 kr. fra Fynske Bank.
En donation der har bragt de glade havbadere tættere på at opføre deres saunahus på Middelfart Marina.

Middelfart Havbad modtager donation på 100.000 kr. fra Fynske Bank. På billedet: Næstformand Else Hellesøe (tv.) og filialdirektør i Fyske Bank, Jette Thoft Rosenberg (th.) på den eksisterende badebro på Middelfart Marina. ©Brian Henningsen.

Middelfart Havbad modtager donation på 100.000 kr. fra Fynske Bank. På billedet: Næstformand Else Hellesøe (tv.) og filialdirektør i Fyske Bank, Jette Thoft Rosenberg (th.) på den eksisterende badebro på Middelfart Marina. ©Brian Henningsen.

Det er ikke mere end ca. to et halvt år siden en gruppe på ca. 70 personer forsamledes på Middelfart Marina til stiftende generalforsamling for foreningen Middelfart Havbad. Ikke desto mindre er foreningen allerede godt i gang med planlægningen og opførelsen af et saunahus på Middelfart Marina.

Vores eget saunahus – lige om hjørnet
”De første to sæsoner satte Middelfart Kommune en midlertidige saunatønde op på Marinaen – og den var rigtig god til en start, men det var hele tiden meningen, at vi skulle have vores egen sauna”, fortæller Else Hellesøe, Næstformand for Middelfart Havbad.
Den midlertidige saunatønde havde kun plads til 8 mand (m/k) – 10 på en god dag. Det viste sig ikke overraskende, at vinterbadning er en populær aktivitet i Middelfart, og der kunne hurtigt blive trængt i den lille sauna.

”Den rigtige vinterbaderoplevelse for rigtig mange er vekslingen mellem den varme sauna og det kolde vand. Og netop den kombination er vi nu kommet tættere på med donationen fra Fynske Bank. Faktisk er vi lige trådt ind i sidste del af den planlæggende fase – og forventer snart at kunne starte første fase af opførelsen”, siger Else Hellesøe.

100.000 fra Fynske Bank
Vinterbadning er både et spørgsmål om fysisk og mental velvære og i den grad også om fællesskab. Og netop fællesskabet var da også en af årsagerne til at Fynske bank valgte at støtte op om Middelfart Havbads saunaprojekt.

”Vi har valgt at støtte Middelfart Havbads projekt, fordi det er et lokalt projekt, der henvender sig til en bred målgruppe – en målgruppe, der dyrker fællesskabet på tværs af køn og alder”, fortæller Jette Thoft Rosenberg, filialdirektør i Fyske Banks afdeling i Middelfart.

Der er mange badesteder rundt i Middelfart Kommune, men saunahuset på Marinaen er i den grad ventet af de mange medlemmer.
”Fynske Banks donation er en vigtig sten i vores kommende saunahus og vi er ualmindeligt taknemmelige”, slutter Else Hellesøe fra Middelfart Havbad.

Er du ikke allerede medlem? Så skynd dig at hoppe herind og meld dig ind.