Nyhedsbrev 28.11.2020

 

NU er det altså virkelig tæt på!

Vores nye permanente sauna på Marinaen er faktisk så nært forestående, at du godt kan begynde at finde badetøfler og saunahatten frem.

Den næsten færdige sauna bliver transporteret gennem byen på mandag den 30. november, for at blive sat på sin plads ved broen på Marinaen. Herefter er der stadig lidt arbejde, der skal færdiggøres, og når det er sket, og vi har testet, at alt virker som det skal, kan vi officielt sige, at Middelfart Havbad og foreningens medlemmer har fået deres sauna.

I bestyrelsen havde vi jo håbet på den helt store fejring og indvielse af vores fælles hus, med bobler, fællessang og fællesskab, men med COVID-19 hængende over os, må vi sande, at det ikke bliver muligt. Den store indvielse udsættes derfor – til vi er på den sikre side af Coronaen.

MEN huset skal jo stadig indtages og bruges af os alle, og efter færdiggørelsen vil der blive offentliggjort nogle dage og tidsrum, hvori det vil være muligt at hente sit adgangsarmbånd. Med armbåndet kan du komme ind i forrummet/omklædningen og i saunaen. Det er naturligvis personligt, og må kun bruges af dig. Armbåndet låner du af Middelfart Havbad mod et depositum på 200 kr. som du kan få igen, hvis du på et tidspunkt melder dig ud af foreningen.

Både i coronatider og under ”normale omstændigheder” bliver det nødvendigt med rengøring af saunaen og saunahuset. Rengøring bliver en fællesopgave for medlemmerne på skift – og med små 170 medlemmer pt. bliver det jo en overkommelig opgave. Du vil modtage nærmere information om hvordan og hvornår det er din tur.

Men altså – det første skridt bliver at få saunaen transporteret ned på Marinaen på mandag… Vi kender desværre endnu ikke det præcise tidspunkt eller ruten, men det bliver det helt sikkert dagens højdepunkt.