Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/middelfarthavbad.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5917
Samarbejdspartnere - Middelfart Havbad

Spant Studio / www.spant.dk

Spant Studio er stiftet af to nyuddannede arkitekter fra Aarhus. Kasper Holmboe og Troels Thorbjørnson. De to arkitekter har allerede på kort tid gjort sig opmærksom ved deres projekter. De glæder sig over at være med til at udforme faciliteter for Middelfart Havbad, og byder selv ind med mange gode ideer til arkitekturen, for at skabe de flotteste og mest funktionelle faciliteter for foreningen.

Make It Yours / www.makeityours.dk

Make it Yours er et enkeltmandsfirma i Odense. Oliver Schack står bag opsætning og design af foreningens hjemmeside. Oliver er en ung fremadstormende person, som gjorde det klart over for foreningen at han ønsker at hjælpe foreningen fremad med oprettelsen af en hjemmeside. Oliver har gode ideer og en super forståelse for opsætning og daglig drift af hjemmeside for en forening som Middelfart Havbad.

Middelfart Sparekasse / www.midspar.dk

Middelfart Sparekasse var det klare valg for foreningen til foreningens bankforbindelse. Middelfart Sparekasse støttede allerede foreningen inden dens opstart, og har bevist at banken vil foreningen. Hvilket betyder meget. Skulle du selv have oplysninger om samarbejdspartnere, som kunne være interessante for foreningen, så skriv endelig til os. Vi søger ALT indenfor håndværkere, sponsorer, kreative personer og alt andet du kunne forestille dig, kunne være interessant for os. Så tøv ikke med at kontakte os og giv et godt fif.

Rema 1000 Middelfart

Rema 1000 hjælper med hyggen. I forbindelse med vores offentlige arrangementer, bl.a. Juledyp, har vi fået god hjælp fra Rema 1000 på Brovejen, til at sørge for bl.a. drikkevarer. En festlig tak for det.