Faciliteter på Middelfart Marina:

Omklædning –
Faciliteterne på Middelfart Marina er opsat og drives af Middelfart Kommune i afdelingen for Middelfart Marina. Middelfart Havbad har derfor ikke ejerskab over disse faciliteter, men samarbejder tæt sammen med Middelfart Marina om brugen og driften.

Middelfart Havbad opfordrer til at man behandler disse faciliteter med respekt. Faciliteterne er til fri benyttelse for alle og er åben alle ugens dage.

Vi opfordrer til, at man tager hensyn til de badende og til de personer som bruger marinaen i det daglige. Dette betyder fx. at man skal respektere parkeringsforhold.

Ophold på badebroen sker på eget ansvar.

OBS: Omklædningen er pt lukket pga. Covid-19


Åbningstid og lukketid –

Omklædningsfaciliteter er åbne alle dage i tidsrummene
06:00 – 22:00 (undtaget ved rengøring)

Der rengøres mandag, onsdag og fredag i tidsrummet 9:00 -10:00 – og her må omklædningen ikke benyttes.

Der er automatisk lås på dørene som slår til præcis til lukketid. Husk derfor at være klædt om og ude inden lukketid. Hvis du at bliver ”låst” inde i omklædningsrummet, kan man altid komme ud, ved at trykke på selve låsene, som sidder oppe i højre hjørne af dørene. Du kan dog ikke komme ind, så husk at få klædt om i god tid.

Alkohol –
Foreningen opfordrer til at man holder indtaget af alkohol på et minimum. Kombinationen af badning og alkohol i store mængder er ikke en god cocktail. Dog forstår vi udmærket nydelsen ved en svømmetur og “en lille en”. Igen beder vi om at vise hensyn over for andre brugere, tilbyd evt at deles om det.

Husk altid at rydde op efter jer selv.